Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah küp görmek

Rüyada siyah küp görmek

Rüyada siyah küp görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah küp gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada siyah küp görmek maddi anlamda feraha ermeye, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, başarılarının azalacağına inanılır.

Rüyada bir küp bal görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulur.

Rüyada topraktan küp çıkarmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Rüyada süslü küp görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kübra ismini görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada boş küp bulmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tarihi küp görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, keyifli günler geçireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küp dolusu altın görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments