Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpekler görmek

Rüyada siyah köpekler görmek

Rüyada siyah köpekler görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada siyah köpekler gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada siyah ve sarı köpek görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işarettir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, rahatın yerine geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölmüş siyah köpek görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Rüyada siyah köpek gezdirmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kurt köpek görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde siyah köpek görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments