Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpek kovalamak

Rüyada siyah köpek kovalamak

Rüyada siyah köpek kovalamak kendi işine sahip olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, isyan edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Rüyada siyah köpek kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah köpek kovalamak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Rüyada siyah köpek kovaladığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek kovaladığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği kovaladığını görmek işlerin düşeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, işsizin iş bulacağına alamet eder.

Rüyada köpek kovalamak rakiplerine yenileceğine, mutlu günler göreceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments