Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek

Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek

Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah köpeğin saldırdığını gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe saldırmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin saldırdığını görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada bir köpeğin saldırdığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada kurt köpeği saldırdığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Rüyada köpeğin başkasına saldırdığını görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin birine saldırdığını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments