Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hayvan görmek

Rüyada siyah hayvan görmek

Rüyada siyah hayvan görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah hayvan gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada siyah renkli hayvan görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tüylü hayvan görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalet eder.

Rüyada siyah bir hayvan öldürmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulur.

Rüyada siyah yırtıcı hayvan görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sağlığının yerinde kalacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyükbaş hayvan görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada siyah bir hayvan görmek çok başarılı işlere girileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada siyah hayvan görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuhaf hayvanlar görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments