Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayakkabı bulmak

Rüyada siyah ayakkabı bulmak

Rüyada siyah ayakkabı bulmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada siyah ayakkabı bulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı bulduğunu görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kayıp ayakkabıyı bulmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı bulmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kötü günler yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı kaybetmek sonra bulmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabısını kaybedip bulmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada tek ayakkabı bulmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz ayakkabı bulmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments