Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah arı yakalamak

Rüyada siyah arı yakalamak

Rüyada siyah arı yakalamak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah arı yakalamak gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada siyah arı yakalamak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada arı oğulu yakalamak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada arı yakalamak çekilen çilelerin sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah arı görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük arı görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sarı siyah arı görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah eşek arısı görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah arı öldürmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments