Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden bira içmek

Rüyada şişeden bira içmek

Rüyada şişeden bira içmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kazancının ilk önce azalacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden bira içmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken veya yarım kalmış işlere odaklanabilirsiniz.

Rüyada şişeden bira içmek aile içinde husumet gelişeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bira şişesi görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada boş bira şişeleri görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde bira şişesi görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bira şişesi kırmak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş bira şişesi toplamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada boş bira şişesi görmek onların kıymetini bileceğine, aile içinde saadetinin artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bira şişeleri görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments