Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını açık görmek

Rüyada sırtını açık görmek

Rüyada sırtını açık görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, mutluluk ve huzur bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, başarılarının devamının geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada sırtını açık gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada sırtı açık elbise giymek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırtını açık görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık sırt görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtını açık görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı açık kıyafet giymek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtı açık gelinlik giymek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtı açık görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada sırtı açık gelinlik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments