Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıra sıra mezar görmek

Rüyada sıra sıra mezar görmek

Rüyada sıra sıra mezar görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada sıra sıra mezar gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada sıra sıra mezar görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sıralı mezar görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sıra arkadaşını görmek işe ve aşa kavuşacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıra görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada doktor sırası beklemek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada okul sırası taşımak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalıkta sıraya girmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Rüyada sıraya oturmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kazancını katbekat arttıracağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments