Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna bulduğunu görmek

Rüyada ayna bulduğunu görmek

Rüyada ayna bulduğunu görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, zor zamanların biteceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, koyu sohbetler edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ayna bulduğunu gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Rüyada ayna bulduğunu görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet eder.

Rüyada ayna bulmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada ayna satın aldığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ayna görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada kendini yaşlı görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet aynası görmek bilincin artacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ayna aldığını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayna yapmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments