Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sılayı görmek

Rüyada sılayı görmek

Rüyada sılayı görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mutluluğunun da artacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada sılayı gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sılayı rahim yapmak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada sılaya gitmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada sılayı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments