Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şikayette bulunmak

Rüyada şikayette bulunmak

Rüyada şikayette bulunmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada şikayette bulunmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Rüyada şikayette bulunmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada şikayet edildiğini görmek çok büyük hayır duası alınacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada polise şikayet etmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada şikayet ettiğini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Rüyada şikayet duymak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün şikayet ettiğini görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise birini şikayet etmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, evi yoksa ev alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada birini şikayet etmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments