Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığırcık kuşu öldürmek

Rüyada sığırcık kuşu öldürmek

Rüyada sığırcık kuşu öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sağlığın da bozulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sığırcık kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Rüyada sığırcık kuşu öldürmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sığırcık kuşu sürüsü görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığırcık kuşu görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığırcık görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığırcık sürüsü görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir kuşu öldürmek kafasının rahat edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Rüyada kuşların öldüğünü görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtıcı kuşu öldürmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, yeni işlere ve projelere gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments