Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su vermek

Rüyada sıcak su vermek

Rüyada sıcak su vermek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su vermek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek zafer elde edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla birini yakmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada sıcak su doldurmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sıcak su görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Rüyada sıcak suyun aktığını görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, güvensizliğini yeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su döküldüğünü görmek şeytanın aklına uyacağına, ona kol kanat gereceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yanmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yeni duygular tadacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments