Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı ve yılan görmek

Rüyada ayı ve yılan görmek

Rüyada ayı ve yılan görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ona göre davranacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada ayı ve yılan gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada yılan ve ayı görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet eder.

Rüyada ayı ve yılan görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada mavi ayı görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayı ölüsü görmek kendisine olan güveninin artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Rüyada zararsız ayı görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayı yavrusu öldürmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ayıya sarılmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments