Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı tutmak

Rüyada ayı tutmak

Rüyada ayı tutmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayı tutmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada ayı tutmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ayı elinde tutmak kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada ayıyla konuşmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulur.

Rüyada ayı yakmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı kızıl görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada ayıya bal yedirmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt ve ayı görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iflas edeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü ayı görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments