Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana tapmak

Rüyada şeytana tapmak

Rüyada şeytana tapmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada şeytana tapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada şeytana tapmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada puta tapmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada ateşe tapmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada putlara tapmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı boğarak öldürmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Rüyada yakınını şeytan olarak görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada şeytan yazısı görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Rüyada arkadaşı şeytan olarak görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments