Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevimli bir köpek görmek

Rüyada sevimli bir köpek görmek

Rüyada sevimli bir köpek görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevimli bir köpek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada sevimli bir köpek görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük sevimli köpek görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevimli süs köpeği görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada sevimli yavru köpek görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada sevimli beyaz köpek görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çok sevimli köpek görmek parasının her zaman bereketli olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah sevimli köpek görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevimli küçük köpek görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, alım gücünün artmasına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments