Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle eğlenmek

Rüyada sevgiliyle eğlenmek

Rüyada sevgiliyle eğlenmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yardımın alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle eğlenmek gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada eski sevgiliyle eğlenmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle eğlenmek maddi sorunlarının artacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğlenmek dans etmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düğünde eğlenmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla eğlenmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çirkin amellere inanılır.

Rüyada parkta eğlenmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada çok eğlenmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine inanılır.

Rüyada baloda eğlenmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, günahlarından tövbe etmeye, maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments