Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi bırakmak

Rüyada sevgiliyi bırakmak

Rüyada sevgiliyi bırakmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, işlerin başına geçeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada sevgilisini bırakmak emeklerinin heba olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi bırakmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, daha kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin elini bırakmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada namaz bırakmak rahat geçinerek yaşayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, şansın yüze güleceğine işarettir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak kötü günlerinden kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli sakal bırakmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada serçeyi serbest bırakmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments