Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye kravat almak

Rüyada sevgiliye kravat almak

Rüyada sevgiliye kravat almak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, para sıkıntısı çekeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye kravat almak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada sevgiliye kravat almak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kravat görmek el üstünde tutulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin kravat taktığını görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Rüyada birine kravat bağlamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada lacivert kravat takmak hayır duaları alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kravatlı erkek görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, tüm düzenin alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi kravat görmek iş ve mekan değiştireceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo kravat görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments