Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye çiçek vermek

Rüyada sevgiliye çiçek vermek

Rüyada sevgiliye çiçek vermek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye çiçek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye çiçek almak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye çiçek vermek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye çiçek vermek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Rüyada sevgiliden çiçek aldığını görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye çiçek almak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, doğru olanı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden çiçek almak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden çiçek almak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden çiçek almak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments