Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle birlikte olmak

Rüyada sevgilisiyle birlikte olmak

Rüyada sevgilisiyle birlikte olmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, tövbelerinin kabul olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kadim dostlar edineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada sevgiliyle birlikte olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle birlikte olmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle birlikte ağlamak sabrını zorlayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle birlikte kaçmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatının başarılarla dolacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, başarısının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle birlikte olmak insanlara küsüleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments