Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin ailesini görmek

Rüyada sevgilisinin ailesini görmek

Rüyada sevgilisinin ailesini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin ailesini gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin ailesini görmek güçten ve takatten düşeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili ve ailesini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ağlayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tartışmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments