Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin öldürüldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin öldürüldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin öldürüldüğünü görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada eski sevgilini öldürmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini öldüğünü duymak unvan sahibi olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına inanılır.

Rüyada iki sevgilinin öldüğünü görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin birini öldürdüğünü görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinizin öldüğünü görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments