Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta varis görmek

Rüyada ayakta varis görmek

Rüyada ayakta varis görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada ayakta varis gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada ayakta varis görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bacağında varis görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada varis çorabı görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağında varis görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarında varis görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet eder.

Rüyada bacakta varis görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada varisli bacak görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda varis görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments