Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinizin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinizin başkasıyla evlendiğini görmek alım gücünde yükselme olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kadınla evlendiğini görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamla evlenmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlendiğini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın başkasıyla evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla evlenmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments