Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin banyo yaptığını görmek

Rüyada sevdiğinin banyo yaptığını görmek

Rüyada sevdiğinin banyo yaptığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada sevdiğinle banyo yapmak başarısının düşeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini banyo yaparken görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçli haberlere, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini banyoda görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin banyo yaptığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin banyo yaptığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sabit geliri olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete banyo yapmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada banyodan çıkan birini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine inanılır.

Rüyada erkek erkeğe banyo yapmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayır dualarına nail olacağına, bunu şeref sayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments