Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini ve annesini görmek

Rüyada sevdiğini ve annesini görmek

Rüyada sevdiğini ve annesini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini ve annesini gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada sevdiğinin annesinin öldüğünü görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin annesini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, işlerinizin bozulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin annesini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin annesini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin annesini görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın annesini görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini ve annesini görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin annesiyle konuşmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments