Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini misafir etmek

Rüyada sevdiğini misafir etmek

Rüyada sevdiğini misafir etmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, başarılı işlere imza atılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini misafir etmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada sevdiğini misafir olarak görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini misafir etmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Rüyada evden misafiri kovmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada misafirlikte olmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada misafirlikte kahve içmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kalabalık misafir görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada başbakanı misafir etmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments