Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yemek vermek

Rüyada sevdiğine yemek vermek

Rüyada sevdiğine yemek vermek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, işlerinin yaver gideceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine yemek vermek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Rüyada sevdiğinle yemek yemek toplum içindeki saygınlığının artacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, hastalıktan şifa bulmaya, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla yemek yemek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin yemek yaptığını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin yemeği yemek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle ekmek yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hoşluk içinde olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanla yemek yemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden tatlı yemek dertlerin çözüme kavuşacağına, güzel haberler alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments