Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatından çıkaracağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak sorunlarının birken beş olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada ünlü birini sarılmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüye sarılmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir kadına sarılmak zevki sefa içinde yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada ünlüyle sarılmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle sarılmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birisine sarılmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birine sarılmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments