Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, düzenin kurulacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla evlendiğini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla evlendiğini görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın başkasıyla evlendiğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla evlenmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanla evlenmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın evlendiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İBRAHİM HALİL GÜL

Rüyamda eski sevgilimin düğünündeyim ve gelin benim yanimda yan yana oldugumuz için mutluyuz guluyoruz muhabbet ediyoruz falan.