Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini yanında görmek

Rüyada sevdiğin birini yanında görmek

Rüyada sevdiğin birini yanında görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, evlerine dünürcü geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birini yanında gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanında oturmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanında görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı yanında görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanında olduğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanında ağlamak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini yanında görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanında olmak canının sıkılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments