Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir şarkıcıyı görmek

Rüyada sevdiğin bir şarkıcıyı görmek

Rüyada sevdiğin bir şarkıcıyı görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin bir şarkıcıyı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine şarkı söylemek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği şarkıyı dinlemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, prestij kazanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin bir şarkıcıyı görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin şarkıyı dinlemek rahata ve huzura kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek şansın bir türlü dönmeyeceğine, rütbe edineceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin şarkıcıyı görmek sıkıntıların aşılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini şarkı söylerken görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sevap işleyeceğine, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments