Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi yanında görmek

Rüyada sevdiği kişiyi yanında görmek

Rüyada sevdiği kişiyi yanında görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanında gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanında görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanında görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanında uyumak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanında olduğunu görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı yanında görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanında yatmak ruhunun dinleneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanında ağlamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments