Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden para almak

Rüyada sevdiği kişiden para almak

Rüyada sevdiği kişiden para almak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hacetinizin giderilmesine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden para almak gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada sevdiğin kişiye para vermek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden para almak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden para almak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiden para almak kişinin maddi zarara uğrayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada iki kişiden para almak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye para vermek kısmetin bollaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, istenmeyen olayların olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişiden para almak yeni bir alışkanlık edinileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiye para vermek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments