Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servis görmek

Rüyada servis görmek

Rüyada servis görmek ailesini utandırmayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, evlatlarından hayır bulacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işarettir.

Rüyada servis gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada servis yapmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada servise yetişmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Rüyada servis arabası kullanmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada okul servisi kaçırmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz servis görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, her nimetin lezzetine varacağına işaret eder.

Rüyada okul servisinden inmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada servis şoförünü görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul servisinde binmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sorununu kolayca çözeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments