Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyla kaymak

Rüyada ayakkabıyla kaymak

Rüyada ayakkabıyla kaymak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, konforunun artacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyla kaymak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada ayakkabını kaybettiğini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarını kaybettiğini görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyla kaymak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine yorulur.

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı bulmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan ayakkabı görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan ayakkabıyı aramak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiğin ayakkabıyı bulmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Rüyada ayakkabısını kaybettiğini görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments