Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette portakal görmek

Rüyada sepette portakal görmek

Rüyada sepette portakal görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sepette portakal gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Rüyada sepette portakal görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepette şeftali görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada sırtında sepet görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, onları okula göndereceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Rüyada bir sepet dolusu gül görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepette çamaşır görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bir sepet kırmızı elma görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepet içinde gül görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet eder.

Rüyada sepetle yumurta toplamak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, günahlarından tövbe etmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments