Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette meyve görmek

Rüyada sepette meyve görmek

Rüyada sepette meyve görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulur.

Rüyada sepette meyve gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada sepet içinde meyve görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada sepet dolusu meyve görmek konferans ve seminerlere katılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada sepette meyve görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sepet meyve görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada meyve sepeti görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepetli balon görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sepetle ekmek görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sepet kırmızı elma görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments