Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette gül görmek

Rüyada sepette gül görmek

Rüyada sepette gül görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada sepette gül gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir sepet dolusu gül görmek yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sepette beyaz gül görmek yeni bir çevre edinileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına rivayet eder.

Rüyada sepette gül görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret eder.

Rüyada sepette kırmızı gül görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepet dolusu gül görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada sepet içinde gül görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, iyi kısmetleri olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sepet içinde bebek görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada sepette elma görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aç kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments