Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsi görmek

Rüyada şemsi görmek

Rüyada şemsi görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada şemsi gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada şemsi görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsi tebriziyi görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Rüyada şemsi tebrizi görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments