Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şems tebriziyi görmek

Rüyada şems tebriziyi görmek

Rüyada şems tebriziyi görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada şems tebriziyi gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada tebrizli şems görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının sona ereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şems tebriziyi görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şems tebrizi görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şems suresini okumak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada şems hazretlerini görmek asil kimselerden çıkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Rüyada şems suresi görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada şems suresi okumak kötü günleri geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tebbet suresini dinlemek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sağlığın da bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments