Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekiller görmek

Rüyada şekiller görmek

Rüyada şekiller görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şekiller gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada suya şekil vermek mallarının eksileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada saçlara şekil vermek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hamur şekillendirmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada hızlı bir şekilde koşmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada çamura şekil vermek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada sakala şekil vermek kazancın yarı yarıya artacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada şekiller görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada saç şekil vermek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments