Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerli süt görmek

Rüyada şekerli süt görmek

Rüyada şekerli süt görmek mevkilerinin yüksek olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerin iyiye gideceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada şekerli süt gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Rüyada süt ve şeker görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada şekerli süt içmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada şekerli süt görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma şekeri görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada toz şeker yedirmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bayram şekeri satmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada misafir şekeri almak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi şeker yemek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments