Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker kamışı görmek

Rüyada şeker kamışı görmek

Rüyada şeker kamışı görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada şeker kamışı gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Rüyada şeker kamışı görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şeker kamışı yemek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada kamış biçmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada kamış görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kamış kesmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada şeker döküldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bademli şeker yemek ticaretinin açılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden küp şeker almak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments