Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker görmek

Rüyada şeker görmek

Rüyada şeker görmek gülen yüzünün de solacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, insanları kıracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Rüyada şeker gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada şeker doldurmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada başbakandan şeker almak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalettir.

Rüyada çuvalda şeker görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küp şeker yemek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir poşet şeker görmek etrafına güzel insanların dolacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elme şekeri görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuya şeker vermek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada şeker döküldüğünü görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments