Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali yemek görmek

Rüyada şeftali yemek görmek

Rüyada şeftali yemek görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali yemek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada yeşil şeftali yemek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali toplamak yemek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali koparıp yemek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek bunalacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ruhsal olarak etkileneceğine işarettir.

Rüyada erik şeftali yemek büyük miktarlarda para kazanılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından şeftali koparıp yemek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına alamet eder.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments